Rensning af rendesten

Der gøres endnu engang opmærksom på at det er den enkelte grundejers opgave at renholde rendestenen (stykket mellem asfalt og kantsten), inklusiv risten hvis en sådan findes ud for grunden. Der har i dette meget våde efterår været meget skidt og snavs som er flydt hen i ristene og har pakket dem, således vandet ikke kunne komme væk. Dette har givet store vandpytter til tider. Selve brøndene under ristene får foreningen oprenset to gange årligt men det kræver stadig renholdelse af rendestenen hvis vandet skal bortledes effektivt. Foreningen har en batteridrevet rensebørste til formålet som man kan låne ved at henvende sig til formanden@quinto.dk Den er på størrelse med en alm. plæneklipper.

Venlig hilsen Johannes, Formand

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.