Lovgivning angående småhusrelement i vores område

En familie på Lilliendalsvej er desværre blevet påbudt at nedrive carport, overdækket terrasse og redskabsskur i forbindelse med at BBR gennemgik de danske husstande for at lave nye ejendomsvurderinger. Bebyggelsesprocenten oversteg de 33% som er gældende i vores område. De fleste steder i landet er der dog fradrag for 50 m2 til småhuse, som der ikke skal ansøges om. Men ifølge en byplan fra 1966, gælder denne fradrag ikke i vores område, og alt under tag tæller derfor med. Link til Byplan 45 ses herunder.

Selvom den ramte familie overtog huset med de pågældende bygninger for over 30 år siden, var der ikke så meget at gøre. Så tjek jeres bebyggelsesprocent inden i bygger og verificer at der er “luft” til det nye skur eller havestue.

http://quinto.dk/wp-content/uploads/2023/11/20_1219386_1590478936419.pdf

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.