Tour de Quinto gennemført 12. juni 2019

Som planlagt blev bestyrelsens årlige gennemgang af områdets veje og fortorv (Tour de Quinto) gennemført 12. juni 2019. I den forbindelse blev observeret knækkede fliser, beskadiget kantsten og knækket pullert. Bestyrelsen indhenter nu tilbud på udbedring af disse, i tråd med tidligere års praksis, og naturligvis under hensyntagen til kommende års renoveringsprojekter.

Enkelte steder blev observeret hække og træer, hvor bevoksningen strækker sig ud på fortorvs fliserne og derfor trænger til beskæring. Derfor en venlig opfordring til, at man som ejer er opmærksom på, at fortorvene er fri for bevoksning.

Næste bestyrelsesmøde er planlagt til 3. september 2019.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.