Indkomne forslag til generalforsamlingen 2022

Der er i år modtaget to forslag som tages op til drøftelse på årets generalforsamling:

Det første er fra Jørgen Marcussen, Højstrupvej 63, som skriver: Gennem mine mange år som medlem af grundejerforeningen Quinto har jeg ofte undret mig over en uensartet og inkonsekvent betaling af grundejerkontingent til Quinto. Derfor fremsætter jeg følgende forslag :

  1.  Betaling pr parcel.     -også koteletgrunde
  2.  Betaling pr husstand.   F.eks 2-familie huse og etageejendomme.
  3.  Betaling for Lilleskolen. 4 x kontingent.  pga mange brugere og øget trafik de sidste år (flere elever). Lilleskolen betaler pt. 2 x kontingent pga. den ligger på 2 matrikler (de har for nyligt reduceret fra 3 til 2 matrikler)

Det andet forslag er fra Mette Jespersen, Højstrupvej 95, som skriver følgende:                      Jeg vil gerne stille forslag om at foreningen etablerer nedkørsler fra fortorvet ved vejhjørner, så det er til at komme op og ned med barnevogn og kørestol. En lille skrå rampe i asfalt er tilstrækkeligt. Det er ærgerligt at de fine fortorve vi har fået etableret sammen med kantstensopretningen ikke er anvendelige i kørestol, da det ikke er til at komme op og ned når sidevejene skal krydses.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.