Arbejdet skrider fremad som planlagt på Lilliendalsvej

Det nordøstlige fortov forventes færdig i slutningen af uge 45 uge, altså fredag d. 12. november. Så er vejriste udskiftet og der er fyldt jord mellem fortovsflise og kantsten hele vejen. Der tages dog forbehold for at vejret kan udsætte arbejdet et par dage som set tidligere.

Entreprenøren har lovet at de ikke begynder at optage kantsten på det sydlige fortov inden arbejdet er helt færdigt, men de er dog begyndt at tage fortovsfliserne op som de fleste har bemærket.

Generelt fornemmer jeg at der er et godt samarbejde mellem entreprenøren, Quinto og ikke mindst grundejerne på vejen. JJ Entreprise gør hvad de kan for at man kan anvende sin overkørsel så meget som muligt i perioden og udfører gerne ekstraarbejde for den enkelte grundejer i forbindelse med renoveringen. Ekstraarbejdet aftales på en indbyrdes kontrakt mellem JJ og grundejeren, men faktureres af Quinto efter endt vejrenovering. Hvis nogen er uenige i ovenstående eller har det mindste spørgsmål, så kontakt mig endelig på mail og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Jeg kan også videreformidle kontakten på entreprenørens formand Mikkel hvis dette ønskes.

Venlig hilsen formanden

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.