Så er det endelig jul – endelig slut

Kære grundejere

Arbejdet slut
Så er total renoveringsprojektet slut – endelig. 

Tidsforløbet
Quinto har i mange år givet brolæggere god tid til at indpasse arbejdet i de øvrige aftaler de måtte have, hvilket har været med til at holde prisen på et lavere niveau. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg ikke i min vildeste fantasi havde forestillet mig, at der ville gå SÅ lang tid. Jeg har været i løbende dialog med brolæggeren for at sikre fremdrift, hvilket ikke altid har været en nem opgave.

Mailene/henvendelser
Tak for de mange henvendelser og mails til brolæggeren og formanden. De mange henvendelser synliggør grundejernes store virkelyst, viden, energi og engagement i et sådant projekt. Det tegner til en lys og lovende fremtid for Quinto.

Fremtiden
Det er noteret, også ved hjælp af henvendelser, at der flere steder allerede er nogle af de nye fliser, som er knækkede. Det overgår nu til driften i Quintos almindelige vedligeholdelse, ligesom de øvrige skader der måtte opstå. Jeg vender tilbage her på hjemmesiden primo 2019 om den kommende genralforsamling, hvor der bl.a. bliver plads til nye kræfter i bestyrelsen.

I ønskes alle en GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Med venlig hilsen
Formanden 

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.