Quinto går den digitale vej – oplys gerne e-mail mv.

Det har flere gange været foreslået, at Quinto går mere den digitale vej. Derfor anmoder vi nu om, at I fremsender e-mail adresser og mobilnummer til kassereren.
 
Quinto har fået et nyt IT-system, som giver mulighed for, at vi kan kontakte medlemmerne per e-mail og mobil. Eksempelvis når biler skal flyttes ved vejarbejde. Vi planlægger også at udsende generalsforsamlingindkaldelse via e-mail på et tidspunkt. Det kræver dog en generalforsamlingsbeslutning.
 
Quinto vil derfor anmode medlemmerne om, at sende deres e-mail adresser og evt. et mobil nummer til kassererens e-mail erling@andersens.name, så vi kan registrere informationerne i vores nye IT-system. Husk at angive bopælsadresse og skriv gerne “Quinto e-mail” i emne feltet.
 
Vores IT-system overholder GDPR lovgivningen.
 
På forhånd tak.
Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.