Lilliendalsvej opdatering og generelt vedrørende kabelarbejde i området.

Nu er det et stykke tid siden der er kommet en opdatering herinde og det er hovedsageligt fordi der ikke har været noget konkret at melde ud.

Entreprenøren på Lilliendalsvej har nu gravet ud langs kantstenen i begge sider og er klar til at lukke renderne med asfalt. Det skulle gerne foregå mandag og tirsdag d. 14. og 15. februar. Det må forventes at man ikke kan parkere på vejen i dette tidsrum.  Vejret ser heldigvis ud til at holde tørt. De ti regnvandsbrønde har fået risten udskiftet. Der er dog et hul på et rør i brønden ved nr. 15, som skal udbedres i nær fremtid, så denne vil ikke blive lukket med asfalt nu. Jeg prøver at holde entreprenøren i gang men som de fleste har erfaret går det meget trægt. Dog håber jeg at alt arbejde bliver afslutte inden udgangen af februar, således det kun er overfladebelægningen på asfalten der er udestående. Har grundejerne klager eller kommentarer til udført arbejde, så send mig venligst en mail og jeg tager det med til slutgennemgang med mindre det haster. Jeg har noteret mig at der er klaget over underlaget på fortovsfliserne, dette vil blive undersøgt nærmere.

Radius har gravet fortovet op forskellige steder i vores område for at forstærke elnettet. Jeg har ikke kunnet få en brugbar tidsplan for hvornår der startes og afsluttes de forskellige steder, så vi må bare vente tålmodigt. De siger dog at fortovsfliserne vil blive omlagt af en brolægger senere på året og at de kun bliver lagt ned nødtørftigt i første omgang.

Venlig Hilsen Formanden

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.