Gravearbejde i vores område

Etablering og nedgravning af fibernet for TDC Net i vores område

I forbindelse med etablering af fibernet for TDC Net, har Viktech Anlæg startet nedgravningen af fiberkabler, foreløbig ved hjørnet af Edelsmindevej og Havdrupvej.

Det forventes desværre at nedgravningen af fiberkabler vil ske i hele Quintos område og vores naboforeninger. Nedgravningen af fiberkabler og reetableringen vil indenfor 1 dag gå forbi ca. 3 huse.

Fiberkablerne nedgraves under fortorvene, som efterfølgende reetableres, og på et senere tidspunkt vil de enkelte husstande få mulighed for at tilslutte sig fibernet hos TDC. Vi har endnu ikke modtaget nærmere informationer herom.

Nærmere informationer omkring gravearbejdet i vores område følger så snart vi modtager disse fra TDC/Viktech Anlæg.

Status på udskiftning af HOFOR Bygas ledning på Lindholmsvej

Som det ses er HOFOR ved at være færdige med den store opgave med at grave op og lægge rør ned. Der er netop lagt asfalt og entreprenøren Zacho-Lind har fjernet det meste af deres materiel, således det ikke står i vejen henover julen og nytåret.

Efter julen, begynder HOFOR retableringsarbejdet der hvor der mangler eksempelvis kantsten, fortove, plantebedte og træ m.m. Arbejdes forventes at vare et par uger ind i januar 2020. Skurvognene for ende af vejen bliver stående til projektet er færdigt.

Til forår, når temperaturerne tillader det, kommer der et asfalthold og fræser det øverste lag af den asfalt som entreprenøren har lagt, og efterfølgende lægges en ny overfladebelægning, med et passende overlap til den eksisterende belægning.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.