Brolæggeren er ikke færdig mv.

Brolæggeren er ikke færdig endnu, og vi er fortsat i dialog med henblik på færdiggørelse af arbejdet. Det er min vurdering, at forskellige ytringer i det åbne rum ikke gør dialogen lettere.

Det er fint med aktive grundejere, som mailer og uddeler løbesedler, men det er ikke altid, det har den store positive virkning på gennemførelse af projekter.

I øvrigt
Det er ikke let at få brolæggere til at give tilbud på et, for Quinto, stort anlægsarbejde, men et ganske lille stykke arbejde for en brolægger. I forbindelse med det nuværende arbejde havde jeg kontakt til fem brolæggere med henblik på at få tre tilbud. Trods rykkere lykkedes det kun at få to tilbud. Generalforsamlingen valgte så det nuværende tilbud, et let valg, da det var det eneste tilbud, vi havde økonomi til.

De brolæggere, som jeg gennem tiden har haft kontakt med, er fuldt klar over, at brolæggerarbejde ikke tilfredsstiller alle grundejere, og er derfor ikke overrasket over, at heller ikke alle grundejere i Quinto er tilfredse.

Quinto skriver altid, at arbejdet skal udføres “brolæggerfagligt korrekt”, og det er et skøn. Quinto har i min tid altid ønsket arbejdet afsluttet inden 1. november i det år arbejdet bliver begyndt.Det er sket, at et brolægger arbejde ikke er blevet færdig til 1. november og så udsat til maj året efter. Det er ikke det samme som, at jeg synes, at årets arbejde har haft det bedste forløb, men vi nåede det inden 1. november – næsten.

Med venlig hilsen
Formanden

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.