Havdrupvej kantsten sættes mv.

Nu er brolæggeren i fuld gang med at rette kantsten på Havdrupvej. Der er fortsat nogle udeståender på Edelsmindevej, som giver anledning til nogle gener, bl.a. parkeringsmulighed, tømning af affald, parkering på matriklerne. Brolæggeren er tilskrevet om en estimeret tidsplan for arbejdet. Den overordnede plan er, at kantsten oprettes, fliserække lægges og indkørsler tilrettes. Herefter bliver der lagt asfalt og fyldt jord med græsfrø eller lerholdigt grus mellem kantsten og fliserække. Der tilkaldes ikke asfalthold hver gang en strækning er færdig. Asfaltfolkene kommer først når hele området er klargjort til at få lagt asfalt.

Og ja, renovering af kantsten, fortov og veje giver mange gener, men hvis resultatet bliver godt er det vel det offer man må give.

God weekend.

Dette indlæg blev udgivet i Fra bestyrelsen. Bogmærk permalinket.